Pace University Science Labs

 

Loci completely renovated two research classrooms, two teaching classrooms, and the corridor serving them as part of Pace University’s phased master plan renovations at 1 Pace Plaza. We worked closely with the faculty of the Biology and Chemistry departments to custom design each classroom’s layout to suit the needs of the students and staff. The labs were fitted with all new casework and shelving, fume hoods, sinks, natural gas, and other utilities.

In the corridor, we designed a pattern of voids and extrusions to improve wayfinding on the third floor. The bold school colors and new LED lighting define the architectural elements and set the corridor apart from the building’s dozens of similar corridors.


< Back to all projects

 

LOCATION
New York, NY


STATUS
Complete


PHOTOS
John Bartelstone